Aktuality

21.4.2017

Pstruh s cuketou

Pokud se rozhodnete pro pstruha s cuketou, čeká vás jednoduchá příprava s výtečnou chutí na konci. Jeho jemné maso se skvěle doplňuje s chutí zeleniny. Pečení nevyžaduje vaši neustálou […]
25.4.2017

Pstruh lososovitý

Obecně lze říct, že je to z hlediska druhové příslušnosti stále pstruh duhový, který je pouze odchován jiným technologickým postupem. Je krmen kvalitnějším krmivem s obsahem přírodního karotenoidního […]
26.4.2017

Jarní výlovy rybníků

Třeboňští rybáři měli z jarních výlovů asi 200 tun ryb. Jarní výlovy v jižních Čechách v podstatě končí. Všechny vylovené ryby se již prodaly. ČTK to […]
27.4.2017

Skladování chlazených ryb

Skladování chlazených ryb vyžaduje mnohem větší pozornost, protože rybí maso obsahuje velké množství vody a snadno tak podléhá degradaci. Např. u kapra se pohybuje obsah vody […]