Aktuality

9.5.2017

Pošírovaný kapr se zeleninovou várkou

„Staročeský recept, který málokdo už dnes vaří, a navíc z čistě tuzemských surovin, jenž by neměl upadnout v zapomnění,“ začal šéfkuchař Zdeněk Svoboda rozhovor na téma Pošírovaný […]
10.5.2017

Českobudějovický Bosch Fresh Festival

S projektem Ryba na talíř jsme tentokrát navštívili českobudějovické Výstaviště, kde se minulý víkend uskutečnil první Bosch Fresh Festival. Díky našemu „food-trucku“ jste tak opět mohli ochutnat […]
16.5.2017

Ryba na talíř na pštrosí farmě

Při první příležitosti letošního projektu Poznej svého farmáře bylo dosaženo rekordního počtu v návštěvnosti. V sobotu 13. 5. v Židovicích u Roudnice nad Labem totiž přivítala Pštrosí farma […]
27.10.2017

Kapra je možné připravit na mnoho způsobů

Kapr patří k našim nejznámějším rybám. Ovšem většina z nás si kapra spojuje především se Štědrým dnem. Pokud se ale chcete stravovat zdravě a přitom se nepřipravit ani o kulinářské […]